Starity

Liv Kristine: „Nem tudom elhinni, hogy mindez a hátam mögött zajlott le”

2016. április 22. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár napja derült ki, hogy hatalmas változás történt a Leaves' Eyes háza táján, melynek kapcsán most az énekesnő is megszólalt.

hirdetés
Liv Kristine: „Nem tudom elhinni, hogy mindez a hátam mögött zajlott le”
Fotó: Facebook / Leave's Eyes

Pár napja bombaként robbant a hír, miszerint 13 év után a Leaves' Eyes távozásra kényszerítette énekesnőjét, Liv Kristint. A csapat elmondása szerint maga Liv is beleegyezett korábban abba, hogy külön utakon folytassák tovább a zenélést, ám az énekesnő egészen másról számolt be a Facebookon.

Kedves rajongók és barátok! Nélkületek nem lenne erőm folytatni a zenélést. A vég nélküli támogatásotok, a szenvedélyetek segít át ezen a nehéz időszakon. Szeretnék köszönetet mondani a figyelmeztetésekért, miszerint azok az új posztok, amiket valaki kitett a Leaves' Eyesból, ártanak nekem, és még nehezebbé teszik a helyzetemet. Nekem nincs mit rejtegetnem, nincs mitől félnem

– kezdte mondandóját az énekesnő.

Alig több mint egy hete tudatták velem, hogy a további turnékon és lemezeken már nem velem kívánnak dolgozni. Rákérdeztem az indonéz bulira is, valamint a közelgő egyéb koncertekre, a válasz nem volt. Megkérdeztem, hogy van-e már utód, de erre nem kaptam világos választ. Nem tudom elhinni, hogy mindez a hátam mögött zajlott le, párhuzamosan a magánéletemben történt óriási csalódással. Pár nappal később kiderült, hogy természetesen van utód. Azt kell mondjam, hogy ez gyorsan ment!

– magyarázta Liv.

Az énekesnő elárulta továbbá azt is, hogy ezentúl is a saját gyermekének tekinti a Leaves' Eyest, és hogy nagyon fognak hiányozni neki azok a szép emlékeke, melyeket a banda élén volt szerencséje megélni. Mintegy megnyugtatásként elárulta, hogy hamarosan jó hírek érkeznek majd Norvégiából, így lehetséges, hogy hamarosan újdonsággal érkezik.

Érdekesség, hogy Liv szólóprojektjében – az elmondottak alapján – maga a zenekar is segítő kezet nyújt neki majd a felvételekhez, a Leaves' Eyes pedig hamarosan újdonsággal jelentkezik egy kisfilm és egy dal képében, amely Elina Siirala énekesnő bemutatkozása is lesz egyben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek