Starity

Chris Hemsworth lánya fiú akar lenni

2016. április 20. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyerekek mondanak néha furcsa dolgokat, ám négyéves lánya legutóbbi vallomása igencsak meglepte a Bosszúállók sztárját.

hirdetés

A testvéreknek megvannak a maguk momentumai, a lányom pedig jelen pillanatban az öccseire irigykedik. A minap odajött hozzám, és azt mondta: Tudod, papa, szeretnék én is egy olyan izét, ami Sashának és Tristannak van, erre én megkérdeztem, mire gondol. A válasza az volt, hogy Tudod, ami a lábaik között van, és ami neked is van

– elevenítette fel a nem mindennapi beszélgetést a színész Ellen DeGeneres műsorában, majd így folytatta:

Folyamatosan azon kattogtam, hogy kezeljem ezt a helyzetet, végül azt mondtam neki, hogy a lányoknak cicije van helyette, ő viszont azt mondta, nem akar ciciket. Egy olyat akarok mondta, én meg rákérdeztem: Egy péniszt?, ő pedig igennel felelt. Átfutott pár lehetőség az agyamon, de végül úgy döntöttem, még nem jött el az ideje annak a bizonyos [felvilágosító] beszélgetésnek, így azt mondtam neki: Tudod mit? Az lehetsz, ami csak lenni akarsz

– folytatta Chris, majd hozzátette, hogy a fentieket követően a kis India elégedetten nyugtázta a szavait, és önfeledten szalad ki az udvarra, hogy játsszon – így ő nyert még pár évnyi időt, hogy felkészüljön csemetéje felvilágosítására a szexről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek