Starity

Tavaszi divat – Könnyed stílusban

2016. április 21. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a Tchibo tavaszi kollekciója, melynek darabjai garantáltan a kedvenceid lesznek!

hirdetés

A könnyed, lezser, és emellett nőies stílus kedvelői számára itt egy üde divatkollekció a Tchibo webáruház legfrissebb kínálatából! Természetes, minőségi anyagok, kellemes, földszínű és harmonikus színösszeállítások, trendi szabásvonal. Nézzünk körbe a kínálatban, és válogassunk kedvükre! Ne feledjük: csupán limitált ideig és darabszámban érhető el.

Fotó: Tchibo

Ezt a lezser kabátot erre az időszakra találták ki! Stílusosabbá teszi megjelenésünket, és emellett könnyű, szellős viselet. A sálgalléros, nyitott szabás előnyösen emeli ki a dekoltázst és nem csak csinos, hanem nagyon kellemes viselet is egyben. A kiváló minőségű, lágy esésű, vadbőrhatású anyag puhán simul a bőrhöz. Még valami: 36-ostól egészen 48-as méretig tudunk rendelni belőle, a készlet erejéig!

Fotó: Tchibo

Ez a hétköznapi és laza viseletként hordható jerseynadrág lágy esésű, kevert pamutanyagból készült. Az anyag formatartó, tökéletesen áll és különösen kényelmes. A nadrágot széles, rugalmas derékrésszel és két bevágott zsebbel is ellátták. XS-estől XL-es méretig kapható, amíg a készlet tart!

Fotó: Tchibo

Elegáns és természetes stílust kölcsönöz nekünk ez a finomkötésű pulóver, melyet sárga és sötétkék színben is rendelhetünk S-estől XXL-es méretig. Ez a pulóver a legfinomabb anyagokat és a csinos részleteket egyesíti magában. Külön említést érdemel, hogy puha, formatartó, kevert Lenzing-Viscose® anyagból készült. 3/4-es raglánujjak és a nyakkivágásnál, az ujjvégeken és a derékban elhelyezett csavart szegélyek hangsúlyozzák ki a felsőrész laza-elegáns stílusát.

Fotó: Tchibo

Egy ujjatlan női blúzzal mindig nőies lesz megjelenésünk! Ez a modell mintás és khaki színben is elérhető S-estől XL-es méretig. Arról nem is beszélve, hogy mennyei érzés viselni! Ez az ujjatlan blúz könnyű zsorzsett anyagból készült elejével és Lenzing Viscose® anyagot tartalmazó, lágy esésű single-jersey hátoldalával lágyan simul a testre. Y-alakú nyakkivágással és rejtett gomboláspánttal ellátott állógallérral, valamint két rávarrt mellzsebbel rendelkezik. A hosszabbra szabott hátoldal lekerekített alsó szegéllyel és húzott, passzés kialakítással készült.

Tudtátok, hogy a Tchibo-nál még bútorok is kaphatók? Sőt, fürdőruha is rendelhető kényelmesen, online.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek