Starity

Egyezségre jutott Gwen Stefani és Gavin Rossdale

2016. április 21. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A válófélben lévő egykori szerelmesek döntésre jutottak vagyonukat illetően, melyet a bíróság osztott szét közöttük.

hirdetés

Gwen Stefani 13 évnyi házasság után tavaly augusztusban adta be a válókerestet férje, Gavin Rossdale ellen nem sokkal azután, hogy tudomást szerzett arról, hogy a férfi éveken át csalta őt közös gyerekeik dadájával. Az énekesnő ezt követően megírta eddigi talán legérzelmesebb korongját, és a szerelem is rátalált Voice-beli kollégája, Blake Shelton személyében.

A válóper ugyan jelenleg is zajlik, nemrég azonban közös megegyezésre jutottak a felek vagyonuk elosztását illetően, így már csak a válás kimondása van hátra. Az egyezség értelmében Gavin nem részesülhet Gwen No Doubt-beli bevételeiből, ahogyan az énekesnő két márkájának, a L.A.M.B.-nek és a Harajuku Lovers bevételeiből sem, Gwen pedig nem tarthat igényt a férfi Bush-beli keresetére.

A fentieken túl Gwen tarthatja meg a család 2012-es Land Roverét, a 2014-es Honda Odyssey-t, a 2015-ös Lexus GS350-t, a 2015-ös Yukon Denalit és a 2013-as Range Rovert, Gavin pedig a 2003-as Range Rover Vogue V8-at. A járgányokért cserébe a szőkeség lemondott exe javára az európai ingatlanokról, Beverly Hills-i házuk fele azonban őt illeti, valamint mindkét Los Angeles-i birtok az övé marad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek