Starity

Blake Lively már babaneveken gondolkodik

2016. április 21. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl sztárja alig várja, hogy világra jöjjön második gyermeke.

hirdetés

Múlt héten számoltunk be arról, hogy ismét szülői örömök elé néz Blake Lively és Ryan Reynolds. A népszerű sztárpár az év második felére várja csemetéjét, akinek neméről egyelőre nem hullott le a lepel. A színésznőhöz közel álló barátok egyike azonban elárulta: Blake a terhessége ideje alatt is dolgozni szeretne, és már most azon agyal, milyen nevet adjon a kicsinek.

Blake nagyon várja a második gyerek érkezését. Még csak a második trimeszterben jár, de már több babanév is van, ami tetszik neki

– nyilatkozta az E! Newsnak a bennfentes.

Bár a színészpáros igyekszik a legnagyobb titokban tartani magánélete részleteit, a neve elhallgatását kérő barát elárulta: a szőke szépségnek esze ágában sincs megállni két csemeténél, ugyanis férjével megegyeztek abban, hogy nagy családot szeretnének – ezt támasztja alá Blake a Marie Claire-nek adott nyilatkozata, valamint Ryan legutóbbi interjúja is.

Nagy családot szeretnénk. Mindketten nagy családokból jöttünk: a szüleimnek négy, Blake szüleinek öt gyereke van. Sokan azt gondolják, hogy ez őrültség, de ezt csak akkor tudjuk majd meg, amikor ott tartunk

– magyarázta a Deadpool sztárja az E! Newsnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek