Starity

Jennifer Anistont választották a világ legszebb nőjének

2016. április 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 47 évesen is remek formában lévő színésznőt meglepte a People magazintól kapott elismerés, de nem tagadja: nagyon örül neki.

hirdetés

A Jóbarátokkal beutott Jennifer Aniston több mint 25 éve tevékenykedik aktívan, és a mai napig a legkeresettebb és legkedveltebb színésznők egyike. Alakításai kivétel nélkül emlékezetesek, magánéletét tekintve is igyekszik példamutató magatartásáról tanúbizonyságot tenni, külsejét tekintve pedig szebb, mint valaha! 

A fentiek fényében aligha meglepő, hogy a People magazin őt választotta 2016-ban a világ legszebb nőjének, aki megnyerő külseje mellett milliókat inspirál nap mint nap. A magazinnak elárulta, hogy nagyon meglepte, hogy épp rá esett a választás idén.

Fotó: People Magazine (Ruven Afanador)

Amikor megtudtam, arra gondoltam, Ó, Istenem. Olyan izgatott lettem, akár egy tini

– vallotta töredelmesen a szőke szépség, és elárulta, hogy nagy gondot fordít egészsége és szépsége megőrzésére: igyekszik egészségesen táplálozni alakja fenntartásának érdekében, és természetes összetevőkből készült termékekkel ápolja a bőrét.

A kevesebb több elvet vallom a sminkelésben, a természetesség híve vagyok. Ami az egészséget illeti, ez az egy testünk van, jó formában kell tartanunk. Oda kell figyelnünk, milyen ételeket fogyasztunk, akárcsak a bőrünk egészségének fenntartására is ügyelnünk kell. Az éjszakai alvás hihetetlenül fontos, akárcsak a hidratálás, igyunk sok vizet

– magyarázta a színésznő. És hogy hogyan definiálná a szépséget? Azt is elárulta!

Belső magabiztosság. Béke. Kedvesség. Őszinteség. Jól kihasznált lehetőségek. Elfogadni a kihívásokat anélkül, hogy bármit is megbánnánk az életben, legyen szó megtett vagy meg nem tett dolgokról. Nem szabad hagyni, hogy elhatalmasodjon rajtunk az elbukottság érzése, és ne hagyjuk másoknak, hogy kritizáljanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek