Starity

Twilight Saga: megvan Irina és talán Renesmee

2010. szeptember 28. 16:04   |   Szerző: tothbianka

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy nap ez a mai a twilighterek számára! Úgy látszik, kiderült, ki lesz a sorozat két új szereplője Irina és Renesmee szerepében.

hirdetés
Twilight Saga: megvan Irina és talán Renesmee

Nagy nap a mai a Twilight-rajongóknak. Most már hivatalosan is új színésszel bővül a The Twilight Saga: Breaking Dawn (Hajnalhasadás) stábja, hiszen megvan a színésznő, aki Irinát fogja alakítani. Maggie Grace sikerét a Lost című sorozat hozta meg, ahol Ian Somerhalder testvérét alakította, de szerepelt már Liam Neeson oldalán a Taken (Elrabolva) című filmben is.

Majd az EW.com megtudta, hogy a 10 éves Mackenzie Foy (FlashForward) egy hajszálnyira van attól, hogy aláírjon Renesmee szerepére, Edward és Bella félig vámpír, félig ember gyermekéére, aki az utolsó könyv, a Breaking Dawn egyik központi szereplője.

Az még nem világos, hogy a pöttöm színésznő, aki eddig az egy évadot megélt sorozatban, a FlashForwardban és a Til Deathben szerepelt, a karakter teljes életkorát felölelve (17 évesnek megfelelő korig) fogja-e alakítani Renesmee-t. A források arra engednek következtetni, hogy a Breaking Dawn-filmek rendezője, Bill Condon hasonló digitális effekteket fog majd alkalmazni, mint David Fincher a Benjamin Button különös élete című filmben, ami azt jelentené, hogy Foy arcát digitálisan egy fiatalabb gyerek arcára helyeznék át.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek