Starity

Joe Jonas megszólalt Gigi Hadid és Zayn Malik románcával kapcsolatban

2016. április 25. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mielőtt a modell a One Direction egykori énekesével kezdett volna randizni, Joe-val alkotott egy párt.

hirdetés

Hatalmas port kavart novemberben, hogy Joe Jonasszal való szakítását követően Gigi Hadid volt barátjának cimborája, Zayn Malik oldalán talált rá a boldogságra. Mint kiderült: a szakítást követően mindössze két hét telt el, így nem csoda, ha Joe-t felkavarta exe továbblépése. A szőke szépség azóta is boldog párkapcsolatban él a Pillowtalk énekesével, ám exe szerint nem véletlen, hogy épp őrá csapott le.

Úgy gondolom, érdekes, hogy olyan gyorsan továbblépett. Úgy értem, tényleg nagyon-nagyon hamar bepasizott

– nyilatkozta Joe a The Mirrornak, majd azt is kifejtette, miért lehet említésre méltó Gigi új kiszemeltjének kiléte.

Vicces, mert engem mindig Zaynhez hasonlítottak. Évekig egymáshoz hasonlítgattak minket, ami szerintem elég röhejes. Ha őszinte akarok lenni, nem igazán hallgatom a zenéjét, de meg kell hagyni: jól énekel.

Joe egyébként nem titkoltan kiborult, amikor novemberben megtudta, hogy exbarátnője olyan hamar túllépett a szakításon, és nemcsak letörölte ismerősei közül  a sztápárt, hanem minden arra utaló nyomot (posztokat, fényképeket) is eltüntetett a közösségi oldalairól, ami arra utalt, hogy valaha is kapcsolatban állt velük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek