Starity

Robert Pattinson lefújta az esküvőt és kiadta FKA Twigs útját

2016. április 25. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat-filmek sztárja ismét az egyedülállók népes táborát erősíti.

hirdetés
Robert Pattinson lefújta az esküvőt és kiadta FKA Twigs útját

2014 őszén kezdődtek meg a találgatások Robert Pattinson és FKA Twigs kapcsolatának természetét illetően, ám hamar kiderült: a pletykák igazak, valóban egy párt alkot a színész és az énekesnő. Szerelmük a külső szemlélők számára megingathatatlannak tűnt, Rob még fél térdre is ereszkedett az eredetileg Tahliah Debrett Barnett névre anyakönyvezetett énekesnő előtt, ám úgy tűnik, oltár elé már nem fogja vezetni.

A Metro ugyanis arról számolt be a minap, miszerint Robnak elege lett szerelme folytonos féltékenységi jeleneteiből, és belátta: nem ő az a lány, akivel le szeretné élni az életét, így nemcsak az esküvőt mondta le, hanem el is hagyta FKA Twigset.

Rob csapdában érezte magát, és az esküvő szervezése is visszhúzó erőként hatott rá. Állandóan veszekedtek, míg végül rájött: Tahliah nem az a lány, akit el kellene vennie. Borzasztóan féltékeny volt, Robnak meg elege lett abból, hogy állandóan magyarázkodjon. Még mindig fiatal, és belátta, hogy nem áll készen a házasságra

– nyilatkozta egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek