Starity

Élete legjobb hétvégéjét köszönheti Troian Bellisariónak a srác, aki megtalálta a színésznő mobilját

2016. április 26. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárja a hétvégi kirándulására való készülődés hevében véletlenül elhagyta a hátizsákját, és az abban rejtőző mobiltelefonját.

hirdetés
Élete legjobb hétvégéjét köszönheti Troian Bellisariónak a srác, aki megtalálta a színésznő mobilját
Fotó: Sugarscape Illustration

Különös posztra figyelhettek fel Troian Bellisario rajongói az Instagramon a minap, ugyanis kiderült: illetéktelen kezekbe került a színésznő telefonja annak összes elérhetőségével együtt. Szerencsére a megtalálója minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy megtalálja jogos tulajdonosát, cserébe pedig élete legizgalmasabb hétvégéjét köszönheti a 30 éves sorozatsztárnak.

Hello! Megtaláltam a telefonodat és a táskádat odakint a Griffith Parkban. Elküldtem SMS-ben a számomat néhány, a névjegyek között talált ismerősödnek, de eddig senki nem jelentkezett. Fél óra múlva mennem kell, kérlek, jelentkezz. LOL, nagyon sok követőd van

– olvasható az üzenet az alább látható kép mellett a közösségi oldalon. 

A felvételt látva többen is értesítették Troiant a történtekről, aki így kapcsolatba léphetett a készüléket megtaláló fiatalemberrel.

Srácok. Borzasztóan sajnálom. Most léptem kapcsolatba azzal a személlyel, aki megtalálta a telefonomat. (Az új telefonommal, mert a régit látszólag meghackelték, így rohanok, hogy visszaszerezzem.) Köszönöm az aggodalmatokat és hogy figyelmeztettetek. Ez megtanítja nekem, hogy ne pakoljam ki a kocsit túrázás előtt, amikor olyan álmodozó hangulatban vagyok, mint egy holdkóros. Köszi, @docdanger hogy kölcsönadtad a telódat. Megváltoztattam a jelszavaimat, és elnézést kérek mindenkitől a korábbi posztokért

– írta az Instagramon a színésznő a lenti szelfi mellé.

Mint kiderült, Troian a hétvége során továbbra is kapcsolatban maradt a Jack nevű sráccal, aki megtalálta a mobilját, mi több: megajándékozta a becsületes megtalálót élete legjobb hétvégéjével. Jack ugyanis több, a Coachella fesztiválra szóló karszalagot is talált Troian hátizsákjában, és minden bátorságát összeszedve megkérdezte a színésznőtől, nem bánná-e, ha használatba venné őket, Troian pedig zöld jelzés adott neki.

A fentiek fényében nem meglepő, hogy a fiatalember végül a Coachella fesztiválon töltötte a hétvégét, mi több: egy színpadra áll Skrillex-szel, az eseménydús napokat pedig a DJ házibulijával zárta.

Ha mindez nem volna elég, Jack a fesztiváli mulatozást egy kellemes, a Trónok harca jegyében telő afterpartival koronázta meg – Troian otthonában, ahová a színésznő maga invitálta meg.

@versace_tamagotchi eljött hozzám látogatóba. #GOT-ot néztünk, és visszakaptam a telefonom

– olvasható az alábbi felvétel mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek