Starity

Hatan állnak sorba az elhunyt világsztár örökségéért

2016. április 28. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A közelmúltban elhunyt Prince nem rendelkezett vagyonáról, ennek hiányában pedig testvérei javára fordulhat a szerencse.

hirdetés
Hatan állnak sorba az elhunyt világsztár örökségéért

Bennfentesek szerint – akik az elmúlt években több ízben is együtt dolgoztak az énekessel – Prince nem hagyott hátra végrendeletet, így egyelőre nem született döntés 250 millió dolláros vagyonát illetően. A TMZ munkatársai számos szakértőt felkerestek az énekes végrendeletével kapcsolatban, de mindannyian arra a végkövetkeztetésre jutottak, hogy az énekesnek sosem volt érdekeltsége, hogy írjon egyet.

Kapcsolatba léptünk számos emberrel, beleértve a családtagokat, de mind azt mondják, hogy nem tudnak semmilyen végrendeletről, és még senki sem rukkolt elő eggyel

– olvasható az oldalon.

Amennyiben kiderül, hogy Prince valóban végrendelkezés nélkül hunyt el, Minnesota állam törvényei alapján a legközelebbi családtagoknak egyenlően kell osztozniuk a vagyonon. Az énekesnek nyolc testvére volt, közülük azonban egyedül Tyka az édestestvére.

Sokan úgy vélik, hogy Tyka – a gyeplőt magához ragadva – mindent megkaphat, de kiderült, szó sincs erről, mivel Minnesotában a féltestvérek és a vér szerinti testvérek ugyanúgy kezelendők, amikor végrendelet nélküli vagyonelosztásra kerül a sor, így mindannyiuknak egyenlően kell osztozniuk.

Prince-nek egyébként két testvére meghalt, így csak hatan maradtak, ám a törvény szerint amennyiben az elhunyt testvéreinek születtek gyermekei, akkor ők jogosultak a szüleiket megillető vagyonra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek