Starity

Bonnie Tyler óriási sikert aratott Erdélyben

2016. április 28. 08:08   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hétvégén tartották meg Sepsiszentgyörgyön a 25. Szent György Napokat. A település megújult főterén egy világsztár lépett a javarészt magyar közönség elé.

hirdetés
Bonnie Tyler óriási sikert aratott Erdélyben

Bonnie Tyler Erdélyben töltötte a hétvégét. A Kovászna megyei Sepsiszentgyörgy főterén lépett fel és a legnagyobb slágereit adta elő a becslések szerinti 40 ezer fős közönség előtt.

Nagyon szép város, kedves és vendégszerető emberekkel. Ezt nem csak mondom, ez tényleg így van. Lehet, hogy kicsi város, de nekem úgy tűnt, hogy vasárnap  este mindenki eljött a koncertemre

nyilatkozta az énekesnő a hétfői sajtótájékoztatón és értékelőn. Az eseménynek a maksai Benke Kúria adott otthont, ahol Bonnie és csapata készségesen válaszolt az újságírók kérdéseire. Perceken belül kiderült: a művésznő közvetlen, jó kedélyű és mai napig alázattal, felkészülve áll a színpadra, legyen fellépése bárhol a világon.

Az elejétől a végéig fantasztikus volt a koncert, rengeteg ember eljött, és velem együtt énekelték a dalaimat. Ez mindig nagyon jó érzés

– mondta bevezetőjében az énekesnő.

Fotó: szentgyorgynapok.sepsiszentgyorgyinfo.ro

Sepsiszentgyörgy alpolgármestere, Sztakics Éva egy kézzel készített nyakláncot is ajándékozott a walesi sztárnak, aki azt is elárulta, hogy bár a koncert előtt  nyomott volt a hangulata, de amint felállt a színpadra és a meglátta a közönséget, nyoma sem volt többé rossz érzésnek.

Bonnie a gyermekkoráról, karrierjének beindulásáról is mesélt, de elmondta azt is, hogy többször járt már Romániában – tavaly év végén is, de annyira hideg volt, hogy megfázott és két hónapig nem tudott színpadra lépni. Akkor megfogadta, hogy télen soha többé nem jön Romániába, mert nagyon hideg van. 

Jelenleg turnézik: kéthetente van fellépése a világ különböző tájain, ősszel pedig Németország-szerte ad koncertet. Szót ejtett arról is, hogy rengeteget utazik, otthonának Wales-et és Portugáliát tekinti, de jó ideje már a repülőterek is annak számítanak. Idén nyáron Svájcban, Finnországban, Belgiumban, Svédországban és Magyarországon is fellép. Június 18-án Debrecenben, a Kerekestelepi Fürdő és Lyra Camping fürdőátadási buli fellépője lesz. A rendezvényszervező Facebook-oldalán videóüzenetben azt ígéri, hogy fantasztikus lesz a debreceni show.

Magyar sztárok is gratuláltak

A Marschall Entertainment Facebook-oldalán olyan hazai hírességek gratuláltak Bonnie Tyler és a produkciós iroda sikeréhez, mint a Bon-Bon együttes frontembere, Szolnoki Péter, aki énekes Barbie-nak nevezte Bonnie Tyler; illetve a Neoton Família tagja, Végvári Ádám is, aki egy közös fotót is feltöltött, amin 1988-ban Bonnie Tylerrel Tokióban, a Yamaha Dalfesztiválon lépett fel. A fotó Maksa Zoltán humoristának is tetszett, meg is jegyezte, hogy meglátása szerint semmit nem öregedett az elmúlt években az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek