Starity

Hamarosan az üzletek polcaira kerül J. K. Rowling legújabb regénye

2016. április 27. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-sorozat írónője tegnap jelentette be, hogy hamarosan megérkezik a boltokba legújabb regénye.

hirdetés

Azt kérdezed, hogy ezúttal vajon min dolgozik az írónő? Nem árulunk el újdonságot, ha azt mondjuk, a sztárszerző minden idejét a hamarosan a mozikba kerülő Legendás állatok és megfigyelésük című filmjére áldozza, így aligha meglepő, hogy úgy döntött: papírra veti a történetet.

A film Rowling azonos című kiegészítő regénye nyomán készül, de mivel a mű szörnyismertetőként szolgál, eddig nem sokat tudhatunk magáról a történetről, melyet a varázsvilág különleges lényei köré épített.

A Warner Bros. szárnyai alatt megjelenő produkció első előzetese a közelmúltban került fel a világhálóra, így betekintést nyerhettünk abba, hogyan is képzeljük el Rowling újdonságát.

A régóta alkotás az 1920-as évek New Yorkjába kalauzol minket, nézőket, amikor is megérkezik a helyszínre történetünk főhőse, Goethius Artemis Fido Salamander. A cselekmény középponti témáját az szolgáltatja, hogy az ifjú mágus a Nagy Almába megérkezvén véletlenül elhagyja az addig a poggyászában rejtőző varázslényeket.

A történet egyébként Harry Potter születése előtt játszódik, ám varázslatos kalandban, izgalmas utazásban és fantasztikus látványvilágban ezúttal sem lesz hiány. A mozik november 18-án tűzik műsorukra először a Legendás állatok és megfigyelésüket, a szkriptet tartalmazó könyvet pedig egy nappal később, november 19-én bocsátja piacra az írónő.

Fotó: Pottermore (J. K. Rowling)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek