Starity

Folytatást kaphat a Bűbáj?

2016. április 28. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövőre lesz tíz éve, hogy a mozikba került a Disney félig animált alkotása, a főszereplőket pedig még mindig foglalkoztatja a folytatás gondolata.

hirdetés
Folytatást kaphat a Bűbáj?
Fotó: Disney

A Bűbáj főszereplőjét, Giselle-t alakító Amy Adams az E! Newsnak árulta el, miszerint régi álma válna valóra azzal, ha a Walt Disney beruházna a film hosszú évek óta ígért folytatására, ugyanis nemcsak a történetet imádta, hanem bohókás karakterét is.

Furcsa, de nem érzem magam tíz évvel öregebbnek. Alig egy napot, ha öregedtem

– magyarázta viccesen a színésznő, majd így folytatta:

Jó ideje folynak a tárgyalások a folytatással kapcsolatban, így izgatottan várom, mi lesz belőle, és remélem, hogy én is a részese lehetek, amennyiben megvalósul.

Természetesen nem Amy az egyetlen, aki szívesen bújna imádott karaktere bőrébe, ugyanis filmbeli kollégája, az Edward herceget életre keltő James Marsden is drukkol, hogy végül ismét filmvászonra kerüljön a történet.

Nem is értem, hogy eddig miért nem készült folytatás, hiszen egy nagyon sikeres filmről van szó

– nyilatkozta a színész.

A Bill Kelly forgatókönyve alapján Kevin Lima rendezte alkotást egyébként 2007 decemberében mutatták be hazánkban, a főbb szerepekben pedig – a fent említett Adams és Marsden mellett – olyan sztárok csillogtatták meg tehetségüket, mint Patrick Dempsey, Timothy Spall, Idina Menzel, Rachel Covey és Susan Sarandon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek