Starity

Dakota Johnson unja a szexet

2016. április 29. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő jelenleg is A szürke ötven árnyalata-sorozat utolsó két részét forgatja.

hirdetés
Dakota Johnson unja a szexet

Tavaly Valentin-napon került a mozikba az E. L. James erotikus regénysorozata nyomán készült első filmadaptáció Dakota Johnson és Jamie Dornan főszereplésével, mely az év egyik legjobban várt alkotása volt. Bár a film vegyes kritikákat kapott, a készítők beruháztak a folytatásra is, melyhez a pletykáktól eltérően mindkét főszereplő leszerződött.

Az utolsó két részt egyszerre forgatja a stáb, ám az Ana Steele-t alakító színésznő elárulta: elege van az egészből, és nemcsak belefáradt a szex folyamatos színlelésébe, hanem egyenesen unja is.

Egymás után forgatjuk a következő két filmet, ma is volt egy szexjelenetem. Nem túl kellemes. Inkább unalmasnak mondanám

– nyilatkozta az Interview magazinnak Dakota, majd részletesebben is kifejtette érzései miértjét.

Igazából nem szexelünk, de hét órányi színlelés után már elegem van az egészből.

A 26 éves barna hajú szépség egyébként minden bizonnyal megbánta, hogy annak idején igent mondott a szerepre, hiszen nemcsak a forgatások megerőltetőek, de ráadásul szerepe miatt a szerelem is elkerüli.

Sokan azt hiszik, hogy az ilyen típusú szexre gerjedek, pedig egyáltalán nem ez a helyzet. Színész vagyok, ez pedig egy szerep, amit el kell játszanom. Úgy gondolom, sok színésszel megtörténik ugyanez, hogy az emberek azonosítják őket az általuk játszott karakterekkel

– magyarázta a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek