Starity

Kiderült Lali Esposito második lemezének címe

2016. május 02. 08:08   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lali Esposito nem tétlenkedik. 2014-ben jelent meg első önálló lemeze, majd turnéra indult, azóta pedig több sorozatot és filmet is leforgatott. Nemrég bejelentette, hogy idén újabb koronggal rukkol elő, és bár egyelőre nem tudni, mikor debütál a korong, az énekes-színésznő elárulta, milyen címre kereszteli azt.

hirdetés

Lali a Twitteren osztotta meg a nagy hírt, miszerint hamarosan megérkezik a Soy című lemeze és ehhez egy képet is mellékelt, ami vélhetően az album borítójának tervezete. A lemez címe egyébként nem lepte meg a rajongókat, hiszen ezt a szót varratta a közelmúltban a kezére.

A színész-énekesnő nem titkoltan imádja a munkáját, hiszen alig fejezte be az A Bailar turnéját, hamarosan megjelenik az új album, augusztusban Martin Piroyansky-val forgatott új filmje debütál, ezen felül pedig pár hét múlva egy életrajzi filmet is elkezd forgatni Tita Mirello címmel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek