Starity

Új tetoválása miatt savazzák Miley Cyrust

2016. május 04. 09:09   |   Szerző: MrsFelton

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes-színésznő a közösségi oldalakon mutatta meg több milliós rajongótáborának az új ábrát, amit a bal alkarjára tetováltatott.

hirdetés

Miley Cyrus az utóbbi években botrányos külsejével és polgárpukkasztó magatartásával hívta fel magára a figyelmet, ám amióta ismét rátalált a boldogság Liam Hemsworth oldalán, ismét nagy a csend körülötte.

A minap azonban újra felkapta a fejét a közvélemény szelfije miatt, melyen legújabb tetoválását kívánta megmutatni több mint 40 milliós követőtáborának, ők azonban nem voltak elájulva tőle. A képet a kis bb Jupiter szavakkal tette közzé az Instagramon, rajongói azonban rögtön belekötöttek, mondván, hogy a Szaturnusznak vannak gyűrűi, nem pedig az általa említett Jupiternek.

Engem már az is meglep, hogy egyáltalán tudja, hogy ez egy bolygó

– írta a közösségi oldalon az egyik rosszmájú felhasználó, Miley pedig nem sokkal később megváltoztatta a kép leírását.

Az E! Online írása szerint azonban nem járt messze az igazságtól a 23 éves szőkeség, ugyanis a NASA tanulmánya szerint a Szaturnusz mellett az Uránusznak, a Neptunusznak és a Jupiternek is vannak gyűrűi – utóbbiét történetesen 1979-ben fedezték fel a csillagászok. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek