Starity

Megérkezett a szólókarrierbe kezdett Bill Kaulitz önálló kisfilmje

2016. május 04. 09:09   |   Szerző: B.Bess

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tokio Hotel énekese szólókarrierbe kezdett, ezzel egy időben pedig megjelent első önálló kisfilmje.

hirdetés

A Tokio Hotelnek 2014 év végén jelent meg a legutóbbi albuma, a Kings of Suburbia. A srácok ezt követően turnézni indultak, majd biztosították rajongóiak, hogy dolgoznak a következő albumukon, ezután újra csend telepedett a banda körül.

Később bombaként robbant a hír, hogy a formáció énekese, Bill Kaulitz szóló projektbe kezd, és az is kiderült, hogy Gustav Schäfer dobos szülői örömök elé néz. Sokan már a banda végét jósolták, ők azonban megnygtatták Aliennek nevezett fanatikusaikat, hogy szó sincs a Tokio Hotel feloszlásáról, Bill csupán szeretné kipróbálni magát valami újban – így született meg Billy. 

Az énekes egyébként már tavaly októberben leforgatta a videoklipet, ám annak megjelenésére ezidáig várni kellett. A szerzemény az I'm Not OK című középlemezen került elhelyezésre, mely az előzetes információk szerint május 20-án kerül az üzletek polcaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek