Starity

Megjelent Martina Stoessel első lemeze

2016. május 02. 08:08   |   Szerző: Tomi Vega

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március közepén jelentette be a Violettával híressé vált énekes-színésznő, hogy hamarosan piacra dobja önálló szerzeményeit tartalmazó korongját, mely a Tini: El gran cambio de Violetta című film betétdalait tartalmazó lemez is egyben.

hirdetés
Megjelent Martina Stoessel első lemeze
Fotó: iTunes

Martina Stoessel hónapok óta lázban tartotta rajongóit saját szólókarrierjének beindításával első önálló lemezének megjelenése kapcsán. Nemrég került fel hivatalos VEVO-csatornájára a Siempre Brillarás című szerzeményéhez készült klipje, a minap pedig a teljes album publikálásra került.

A várva várt lemez két CD-ből áll: az egyik az énekesnő 12 saját dalát tartalmazza, melyeket négyet spanyol és angol nyelven is felvettek, a második a hamarosan bemutatásra kerülő Tini: El gran cambio de Violetta című film dalait tartalmazza – szám szerint kilencet. Itt is találkozhatunk kétnyelvű dalokkal, többek közt egy Jorge Blancóval készült duettel. Ezen a lemezen egyébként a múlt héten megjelent Light Your Heart is megtalálható.

Nem tudom szavakkal leírni az érzéseimet... el sem hiszem, hogy másfél évnyi munka után a kezetekben tarthatjátok a CD-met! Köszönöm minden egyes embernek, aki részt vett ebben a folymatban, köszönöm, hogy bíztatok bennem, hogy szeretetet adtatok, a támogatásotokat, a bölcsességeket, minden úgy alakult, ahogyan azt megálmodtam! Nagyon boldog vagyok! Élvezem az életem ezen új fázisát, növök, fejlődöm, minden nap egy kicsit többet tudok meg saját magamról. Köszönöm, köszönöm és köszönöm mindannyiótoknak, hisz nélkületek mindez nem jöhetett volna létre. Remélem annyira élvezitek az albumot, mint ammenyire én élveztem az elkészítését. Szeretlek titeket!

– írta az Instagramon az énekesnő.

A lemez meghallgatásáért kattints ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

album lemez violetta
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek