Starity

Louis Tomlinson és Harry Styles szóba sem áll egymással

2016. május 02. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, mégsem válik valóra a Directionerek álma, miszerint újra összeáll a népszerű fiúbanda.

hirdetés
Louis Tomlinson és Harry Styles szóba sem áll egymással

Néhány hónappal ezelőtt kezdte meg jól megérdemelt szabadságát a One Direction legénysége, és barátaik elmondása szerint mindannyian élvezik az egymástól független életet, mi több: jó ideig nem is terveznek ismét színpadra állni – legalábbis együtt biztosan nem.

A Mirror értesülései szerint a 2010-es évek végéig nem számíthatunk újbóli összeállásukra, amit tovább nehezít az is, hogy Louis Tomlinson és Harry Styles között jelenleg is mosolyszünet van: pihenésük megkezdése óta szóba sem álltak egymással.

A One Direction biztosan nem áll össze újra az elkövetkező egy-két évben. A rajongók azt remélik, hogy a következő 12 hónapban a srácok bejelentik visszatérésüket, de az még nagyon messze van, még csak szóba sem került köztük. Mindannyian imádják az önállóságot. Ami azonban még rosszabb, hogy Louis és Harry szóba sem állnak egymással, és nagy a feszültség közöttük. A csapat feloszlása óta nem beszéltek egymással, a feszültség azóta sem enyhült közöttük, és talán hosszú időbe telik majd, mire jobbra fordul a kapcsolatuk

– nyilatkozta egy bennfentes. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek