Starity

Eurovízió 2016: Freddie megérkezett Stockholmba

2016. május 02. 14:02   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már javában tartanak a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál főpróbái Svédország fővárosában, Stockholmban. A napokban Magyarország jelöltje, Freddie is megérkezett a helyszínre.

hirdetés
Eurovízió 2016: Freddie megérkezett Stockholmba
Fotó: Facebook / Freddie - Fehérvári Gábor Alfréd

Freddie hétfőn kezdi meg élesben a 61. Eurovíziós Dalfesztivál előkészületeit. Az idei dalfesztivál jövő kedden, azaz május 10-én indul az első elődöntővel. A második elődöntő 12-én, míg a döntőre 14-én (szombaton) kerül sor. Freddie rögtön az első adásban, május 10-én a negyedik fellépőként fogja előadni Pioneer című dalát.

A magyar nézőknek és rajongóknak pedig van is miért izgulni, mivel Fehérvári Gábor Alfrédet az idei év egyik legkiemelkedőbb előadójának tartják. Több német újság is arról cikkezett az elmúlt pár hétben, hogy Magyarország még sosem volt ennyire közel a győzelemhez. A brit Metro újság a 2016-os dalfesztivál egyik himnuszának nevezte meg a Pioneert.

Freddie az eredeti 43 helyett csak 42 előadóval fog versenyezni a jövő hét folyamán, mivel április 22-én Romániát kizárták a versenyből a TVR köztelevízió jelentős tartozásai miatt.

Azért megyek, hogy a magyarok legyenek büszkék, ők pedig, ha azt látják, hogy a produkciónk megállja a helyét a többi ország között, akkor nem érdekel a helyezés. Egy focimeccs végeredménye is nagyban függ attól, hogy hogyan jutott el a csapat odáig. Ki lehet kapni öt nullára úgy is, hogy rúgtunk négy kapufát, és szétfutottuk magunkat, meg ki lehet úgy is, hogy szinte alig értünk a labdához

– nyilatkozta a versenyről korábban Freddie.

Fotó: InStyle magazin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek