Starity

Sor került Gigi Hadid és Zayn Malik vörös szőnyeges debütálására

2016. május 03. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte íratlan szabály Hollywoodban, hogy onnantól számít hivatalosnak egy kapcsolat, amikor sor kerül az első közös vörös szőnyeges megjelenésre. Az énekes és a szupermodell immár ezt a fontos mérföldkövet is kipipálhatja a listáján, ugyanis a tegnap este megrendezésre került Met Gálán együtt jelentek meg.

hirdetés

Tegnap este a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum adott otthont a fent említett rendezvénynek, ahol számtalan A-listás híresség tette tiszteletét, köztük a november óta egy párt alkotó Gigi Hadid és Zayn Malik is. A népszerű sztárpár egy futurisztikus szettben lépett a vörös szőnyegre, és a kettejükről készült felvételek tanúbizonysága szerint remekül érezték magukat. 

Nagyon izgatott vagyok, hogy Tommy Hilfigerrel tarthatok idén. Igazából együtt terveztük a szettemet a párizsi divathéten a hotelszobámban. Lerajzoltam neki egy jegyzettömbre. Alig várom, hogy viselhessem ma este

– nyilatkozta egyedi tervezésű ruhája kapcsán Gigi.

Ami párkapcsolatát illeti, Zaynnel nem sokkal azután találtak egymásra, hogy kiadta korábbi barátja, Joe Jonas útját. A One Direction egykori énekesével való kapcsolata azonban sziklaszilárdnak tűnik, hiszen korábban szerepet kapott a Pillowtalkhoz forgatott videoklipben, közös fotósorozat készült róluk a Vogue magazin számára, és a kettejükről készült fotókat látva kijelenthetjük, hogy a hétköznapokon is páratlanul idilli és harmonikus a kapcsolatuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek