Starity

Kate Upton férjhez megy

2016. május 03. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi Met Gálán hozta nyilvánosságra a modellből színésznői babérokra törő 23 éves szőkeség, hogy hamarosan oltár elé áll sportoló szerelmével, Justin Verlanderrel.

hirdetés
Kate Upton férjhez megy
Fotó: Chloe Rice

Nem lehetett nem észrevenni azt a ragyogó gyűrűt Kate Upton ujján, melyet szerelme iránti elkötelezettsége jeléül viselt tegnap este a Metropolitan Művészeti Múzeum vörös szőnyeges eseményén. A gyűrűnél csak a modell arca ragyogott fényesebben, így kétségünk sincs afelől, hogy boldog-e Justin oldalán.

Nagyon izgatott vagyok! Justin a szezon megkezdése előtt kérte meg a kezem, de mideddig titokban tartottuk, most viszont boldog vagyok, hogy megoszthatom a hírt az egész világgal

– nyilatkozta Kate, és hozzátette, hogy nem szeretnék elsietni az esküvőt, egyelőre ki akarják élvezni a jegyességet. És hogy miben rejlik boldogságuk titka? Azt is elárulta!

Három éve vagyunk együtt, ami Hollywoodban egy örökkévalóságnak számít, nem igaz? Ami minket illet, mindig igyekszünk dolgozni a kettőnk közötti kommunikáción. Nagyon nyitottak vagyunk egymással szemben, a legjobb barátok vagyunk, és azt hiszem, ez nagyon sokat számít.

Maga a vőlegény tervezte a csodás eljegyzési gyűrűt a modell-színésznő számára

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek