Starity

Trónok harca: Végre eldőlt Jon Snow sorsa

2016. május 03. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május 1-jén, vasárnap került képernyőre a Trónok harca legújabb epizódja, melyben végre fény derült arra, milyen sorsot szántak a készítők Jon Snow-nak. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
Trónok harca: Végre eldőlt Jon Snow sorsa
Fotó: HBO

Tavaly júniusban tűzte műsorára az HBO a Trónok harca ötödik évadának utolsó részét, mely komoly aggodalomra adott okot a rajongók számára, hiszen az egyik legkedveltebb karakter, Jon Snow halálával végződött. Az azóta eltelt közel egy évben mindenkit az foglalkoztatott, hogy vajon van-e remény a szereplő visszahozására, vagy csakugyan halott marad-e.

A rajongók dolgát az sem könnyítette meg, hogy George R. R. Martin még nem végzett az új könyvvel, nem is beszélve arról, hogy a főszereplőket életre keltő színészek és színésznők is egyöntetűen úgy nyilatkoztak, hogy Jon Snow halott marad. Nemrég azonban kiderült, még sincs így, ugyanis a karakter a hatodik évad második, Home címet viselő epizódjának utolsó képkockáin újra életre kelt.

Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni azért, hogy hazudtam

– nyilatkozta az Entertainment Weeklynek a Jont életre keltő Kit Harington, majd így folytatta:

Örülök, hogy az emberek szomorúak voltak Jon Snow halála miatt. Azt hiszem, a legnagyobb félelmem az volt, hogy nem érdekli majd őket vagy megbékélnek a halálával, de úgy tűnik számomra, hogy akárcsak a Red Wedding című epizód kapcsán, úgy most is egyfajta bánat lett úrrá rajtuk, ami mégiscsak jelent valamit, történetesen azt, hogy a show jó irányba halad Jont illetően.

A színész továbbá azt is hozzátette, hogy nagy megpróbáltatások várnak még az általa alakított karakterre, a jelenlegi, hatodik évadot pedig úgy jellemezte, hogy egy masszív és jelentősségteljes évad lesz Jon Snow számára. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek