Starity

Hiába keresi, nem találja a szerelmet Jennifer Lawrence

2016. május 03. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Karrierbeli sikerei messze meghaladják Jen magánéleti hódításait, ugyanis saját bevallása szerint hosszú ideje nincs senkije.

hirdetés
Hiába keresi, nem találja a szerelmet Jennifer Lawrence
Fotó: Vogue

Jennifer Lawrence napjaink egyik legsikeresebb színésznője, ám a magánélete már közel sem ilyen izgalmas. Az Extra című lapnak ugyanis bevallotta, nagyon régóta nincs senkije, a férfiak pedig félnek közeledni hozzá.

Szerelmi élet? Mi az? Nem, igazából szomorú, de nem ért hozzám férfi már egy jó ideje

– vallotta pironkodva a lapnak a 26 éves szőkeség.

J-Lawnak egyébkbént X-Men-beli kollégájával, Nicholas Houlttal való szakítása óta nem volt komolyabb párkapcsolata. Bár korábban pár hétig a Coldplay frontemberével, a tőle 13 évvel idősebb Cris Martinnal randizott, és Chris Evansszal is szóba hozták, immár hosszú hónapok óta az egyedülállók táborát népesíti.

Senki nem hív randizni, így magányosan töltöm a szombat estéket. A pasik nagyon rosszak hozzám. Tudom, mi áll ennek a hátterében: egyszerűen az erőfölényüket szeretnék fitogtatni, ez pedig fáj nekem. Én csak egy lány vagyok, aki vágyik a kedvességre

nyilatkozta a Vogue-nak szerelmi élete kapcsán egy korábbi interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek