Starity

Testvérei osztozkodni kezdtek Prince vagyonán

2016. május 03. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április végén távozott az élők sorából Prince, de mivel végrendeletet nem hagyott hátra, így 250 millió dolláros vagyona a testvéreit illeti meg.

hirdetés
Testvérei osztozkodni kezdtek Prince vagyonán

Múlt héten számoltunk be arról, hogy egyelőre nem került elő semmilyen végakarat Prince vagyonát illetően, így vélhetően anélkül hunyt el a legendás énekes, hogy rendelkezett volna értékeiről. Amennyiben valóban nem kerül elő végrendelkezés, úgy hat testvére között kerül felosztásra vagyona, akik már rá is tették a kezüket az örökségre.

Prince-nek egyébként hét fél- és egy édestestvére van, ám közülük ketten már elhaláloztak, így a hat, még életben lévő között kerül elosztásra a vagyon. Az első hagyatéki tárgyalásra tegnap került sor, ahol mindannyian megjelentek. A People beszámolója szerint az énekes egyetlen édestestvére, Tyka egyáltalán nem lépett kapcsolatba a többiekkel, akik ugyan visszafogottan, de kedvesen fogadták egymást.

Sokan úgy vélik, Tyka egyedül venné birtokba a hatalmas vagyont, ám Minnesota állam törvényei alapján végrendelet nélküli vagyonmegosztáskor nincs különbség fél- és édestestvérek között, így osztozni kénytelen.

Prince és Tyka hosszú ideje nem beszéltek egymással. Nem tudom, hogy pontosan mikor és mi történt közöttük, de az biztos, hogy több mint két éve nem álltak szóba egymással

– nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő bennfentes az E! Newsnak, míg egy másik így fogalmazott:

Prince nem tartotta a kapcsolatot Tykával, és még a biztonsági embereinek is azt mondta: tartsák őt távol tőle.

Tyka egyébként kérvényt nyújtott be a bíróságnak arra vonatkozóan, hogy hivatalból jelöljenek ki egy vagyonkezelőt, aki az elosztásig rendezi Prince hagyatékát. E feladatra a Bremer Bankot jelölte meg legmegbízhatóbbként, arra hivatkozva, hogy az intézmény hosszú évekig dolgozott együtt elhunyt testvérével, így ismeri annak pénzügyi helyzetét és befektetéseit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek