Starity

David Hasselhoff készen áll egy újabb házasságra

2016. május 04. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 63 éves Baywatch-sztár végre összeszedte a bátorságát és fél térdre ereszkedett 27 évvel fiatalabb szerelme előtt.

hirdetés

David Hasselhoff sajtószóvivője megerősítette, hogy a hír igaz: a színész harmadjára is oltár elé áll majd, ugyanis a napokban feltette szerelmének, Hayley Robertsnek az egész életüket megváltoztató kérdést, aki boldogan mondott igent.

A sztárpár egyébként 2011-ben egy dedikáláson ismerkedett meg egymással, és hamar fellobbant köztük a szikra. David és Hayley idén már ötödik évfordulójukat ünneplik, és bár a színész korábban többször is hangoztatta, hogy elvenné a szőke szépséget, mindeddig nem váltotta be ígéretét.

Azért vártam eddig a lánykéréssel, mert úgy gondoltam, túl öreg vagyok már hozzá

– vallotta Hasselhoff a Hello! magazinnak, míg Hayley így fogalmazott eljegyzésüket illetően:

Először azt hittem, hogy csak viccel. Már korábban is megkérte a kezemet, de sosem gondolta komolyan. Nagyon sírtam, amikor rájöttem, hogy ez most nem szívatás, komolyan kérdezi, hogy hozzámegyek-e.

David már kétszer volt nős korábban: első feleségét, Catherine Hicklandet az 1980-as évek közepén vette nőül, de öt évnyi házasság után beadták a válókeresetet. Másodjára sem volt szerencséje, amikor a válását követő kilencedik hónapban oltár elé vezette Pamela Bach-ot, pedig közös gyerekeik is születtek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek