Starity

Istenes Bencére fáj a foga a TV2-nek

2016. május 04. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Továbbra is nagy a nyüzsgés hazánk két legnagyobb kereskedelmi televíziójának, az RTL Klubnak és a TV2-nek az élén.

hirdetés
Istenes Bencére fáj a foga a TV2-nek
Fotó: RTL Klub

A két csatorna munkatársai folyamatosan jönnek-mennek egymás között, és nem titok, hogy új és régi dolgozókat egyaránt megkörnyékeznek egy-egy ajánlattal az átcsábítás reményében. A Ripost beszámolója szerint a TV2-nek jelenleg az RTL Klubos Istenes Bencére fáj a foga, ám a műsorvezető saját bevallása szerint nem tervez munkahelyet váltani.

Nyilván meghallgatja az ember, hogy mit akarnak, elgondolkodik, és úgy dönt. Sokan mennek át, sokan jönnek el, nagy a mozgás, de nincs ezzel semmi gond. Nekem semmi bajom azzal, ha valaki csatornát vált, a hogyan a kérdés. Lehet ezt úgy csinálni, hogy teljesen korrekt és elfogadható legyen. Vannak csábító ajánlatok, jónak tűnő műsorok, magas összegek, de hosszú távon nem az számít, hogy mennyit adnak, hanem, hogy milyen szakemberekkel dolgozhatsz együtt, és milyen formátumokon

– idézi a fent említett magazin Bence sorait.

A legnagyobb port egyébként Ördög Nóra 2014-es átigazolása kavarta, aki 13 év után intett búcsút az RTL Klubnak. Nemrég Gönczi Gábor és Marsi Anikó is a TV2-hoz szerződött, Szabó Zsófi pedig 2014 végén döntött úgy, hogy az RTL-nél építi tovább karrierjét. Utóbbi példáját egykori Jóban Rosszban-beli kollégája, Kembe Sorel is követte – ő idén döntött a munkahelyváltás mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek