Starity

Szándékos károkozás miatt perelték be Justin Biebert

2016. május 04. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sorry énekesének hamarosan bíróság előtt kell felelnie hirtelen felindulásból elkövetett tettéért.

hirdetés
Szándékos károkozás miatt perelték be Justin Biebert

A Mirror számolt be arról, miszerint szándékos károkozás miatt beperelték a közelmúltban Justin Biebert. Az énekes múlt hónapban a houstoni Cle nightclubban mulatta az idejét, amikor egy szintén ott szórakozó fiatalember videót szeretett volna készíteni róla, miközben barátaival sörbongozott. A 22 éves slágergyáros azonban bedühödött, és elvette a Robert Earl Morgan névre keresztelt fiatalember mobiltelefonját és megsemmisítette azt.

A sértett 100 000 dollárt (kb. 26 millió 365 ezer forint) követel Justintól, mondván, hogy a készüléken pótolhatatlan, máshol nem létező dokumentumokat és fényképeket tárolt, többek között a nagymamája 100. születésnapján készült felvételeket, valamint a tönkrement telefonnak köszönhetően számtalan ügyfelének elérhetősége veszett oda.

Biebs egyelőre nem kommentálta a történteket, ám nem ez az első eset, hogy bíróság előtt kell számolnia tettei következményével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek