Starity

Félmilliós manikűrrel parádézott Gigi Hadid

2016. május 05. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves szupermodell nem sajnálta a pénzt a hétfői Met Gálán való megjelenésére, ugyanis csak a körmeire 2000 dollárt, azaz körülbelül félmillió forintot költött.

hirdetés

Ahogy korábban is beszámoltunk róla, a Met Gála az év egyik legjobban várt társasági rendezvénye, így nem csoda, ha kedvenceink mindent bedobtak annak érdekében, hogy kitűnjenek a tömegből. Az idei gála speciális témája a divat a technológiában volt, így aligha meglepő, hogy többen is a fémre emlékeztető szürkéket, ezüstöket választották szettjeik kiválasztásakor.

A rangos eseményen természetesen Gigi Hadid is tiszteletét tette, aki párjával, Zayn Malikkal érkezett a Metropolitan Művészeti Múzeumba – mindketten az alkalomnak megfelelő, feltűnő ruházatban. Bár a legtöbb szem Zayn robotszerű karjaira irányult, kettejük közül mégis Gigi volt az, aki a legtöbbet készült az estére.

A 21 éves szőke szépség Tommy Hilfiger tervezte, sifon és flitterek díszítette ruhakölteményben jelent meg a gálán, ujjain pedig fém ékszerek csillogtak. A szemfüleseknek feltűnhetett, hogy Gigi még a manikűrjét is a megjelenéséhez igazította, mely az általa viselt ruhákhoz és ékszerekhez hasonlóan szintén egy vagyonba került.

Manikűröse, Mar y Soul az Us Weeklynek árulta el, hogy a mandulavágású műkörmöt a Kiss kollekciójából választotta a modell számára, melyet valódi kristályokkal díszített – ez utóbbiak a köröm alatt kerültek elhelyezésre. A krómos szépség árát egyébként közel sem az átlagember pénztárcájához igazították, ugyanis Gigi nem kevesebb, mint 2000 dollárt invesztált a körmeibe, vagyis körülbelül félmilliót perkált a látványos manikűrért.

Fotó: KISS Nails
Fotó: KISS Nails

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek