Starity

Katy Perry a budai várban forgatott

2010. szeptember 28. 23:11   |   Szerző: alexavagyok

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy pénteken koncertezik hazánkban, azonban már kedd este Magyarországra érkezett, hogy leforgassa új, Fireworks című klipjét.

hirdetés
Katy Perry a budai várban forgatott

Kedden este érkezett hazánkba Katy Perry, aki nemcsak a pénteki koncertje miatt jött, hanem legújabb klipjét is itt forgatja.

Az amerikai énekesnő a Fireworks című számhoz készülő klipjébe 8 országból keresett szereplőket, ezek egyike Magyarország. Olyan tehetséges fiatalok kaptak szereplési lehetőséget, akikben megvan az a bizonyos szikra.

A forgatási munkálatokat kedd este kezdték 260, köztük 30 magyar statisztával. A helyszíneket igyekeznek titokban tartani, és a munkálatokat  legkisebb feltűnés mellett lebonyolítani. Azonban a Budai Várat már biztos láthatjuk a kisfilmben, mivel itt próbálták a klip egyik tömegjelenetét, amit valószínűleg holnap, szerdán vesz fel. A fiatalok szerepe egyelőre kimerült a csápolásban és sikítozásban, miközben Katy köztük énekelt.  Az énekesnő azonban háromnegyed hétkor távozott, és a próba nélküle folytatódott tovább. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek