Starity

Justin Bieber és Selena Gomez megdöntötte Kendall Jenner rekordját

2016. május 05. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori szerelmespár nemcsak beérte a modellt, hanem le is előzte az Instagramon.

hirdetés

Tavaly októberben ünnepelte ötödik születésnapját az Instagram, mely alkalomból megmutattuk nektek a képmegosztó legnépszerűbb fotóit. A lista élén akkor az a Kendall Jenner által közzétett felvétel állt, melyen szív alakúra formázta tincseit, rajongói pedig napjainkig 3.5 millió lájkkal jutalmazták a kreatív fotóért.

Az E! Online ma arról tudósított, hogy a 20 éves szupermodell rekordját Justin Bieber írta felül, aki márciusban tette közzé a lent látható felvételt, mely róla és egykori szerelméről, Selena Gomezről készült valamikor 2014-ben. A Jelena-fanok – ahogy az lenni szokott – rögtön lecsaptak a képre, és több, mint 3.5 millióan kattintottak duplán, ezzel kifejezve tetszésüket. 

A két dobogós fotó között mindössze 7000 lájkkülönbség van, így Kendall még utolérheti Justin sikerét. Ami magát az Instagramot illeti, jelen pillanatban Selena Gomeznek van a legtöbb követője: nem kevesebb, mint 77.6 millióan kíváncsiak posztjaira. Őt Taylor Swift követi 76 millióval, a dobogó harmadik helyén pedig Ariana Grande trónol a maga 70 milliós rajongótáborával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek