Starity

Justin Timberlake újdonsága lesz a nyár slágere

2016. május 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre megérkezett a színész-énekes régóta várt visszatérő szerzeménye.

hirdetés

Nemrég tette közzé Justin Timberlake a már korábban beharangozott visszatérő szerzeményét, a Can't Stop The Feelinget, melyről bátran állíthatjuk, hogy a nyár egyik legnagyobb slágere lesz. Az énekes természetesen videoklipet is készített nótájához, melyben olyan sztárvendégek teszik tiszteletüket, mint Gwen Stefani, Anna Kendrick, James Corden és Kunal Nayyar – többek között.

Justin egyébként jelenleg is legújabb szólóalbumán dolgozik, azt azonban nem árulta el, mikorra várhatjuk a megjelenését. Legutóbbi korongja 2013-ban, The 20/20 Experience címmel került az üzletek polcaira, így nem csoda, ha rajongói tűkön ülve várják a folytatást.

Ami új stúdiólemezét illeti, az előzetes információk szerint country elemeket is felfedezhetünk majd dalaiban, melyeken olyan sztárelőadók közreműködésével dolgozott, mint Pharrell Williams, Timbaland és a Little Big Town.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek