Starity

Hivatalosan is felvállalta másságát Colton Haynes

2016. május 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teen Wolfban és A zöld íjászban is feltűnő színész immár nem tagadja: valóban a saját neméhez vonzódik.

hirdetés

Bombaként robbant januárban Colton Haynes egy rajongójának címzett vallomása, és bár akkor nem ismerte be, hogy a férfiakat szeretné, a közelmúltban megtette.

Amikor rájöttem, hogy Colton Haynesnek is volt titkos meleg múltja, nagyon izgatott lettem, annak ellenére is, hogy tudom, ez nem lesz hatással az én életemre

– írta év elején egy Tumblrön közzétett posztban egy rajongója, melyre így felelt a jóképű színész:

Titok volt ez egyáltalán? Csak élvezd az életet, és ne bánj meg semmit!

Ugyan Colton mindeddig igyekezett titokban tartani a magánéletét, több ízben is szó esett a médiában esetleges másságáról, melyről az Entertainment Weeklynek adott interjújában vallott részletesen, és azt is elárulta, hogy eddig miért nem vallott színt.

Sokkot kaptam [a bejegyzéstől]. Nem álltam készen arra, hogy ismét az újságok címlapjára kerüljek. Közzé kellett volna tennem egy nyilatkozatot vagy valamit, de egyszerűen nem voltam készen rá. Azt hiszem, idővel mindenki meghozza a döntését, amikor készen áll, de én nem éreztem így. Úgy gondoltam, cserben hagyom az embereket azzal, hogy nem mondom el azt, amit már el kellett volna

– nyilatkozta Colton, az interjú végén pedig így vallott:

Jelenleg boldogabbnak és egészségesebbnek érzem magam, mint valaha, és ez az, ami igazán fontos. Abban hiszek, hogy maximálisan ki kell élnünk az életet, és nem szabad hagynunk, hogy átvegyék fölöttünk az irányítást mások.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek