Starity

Gönczi Gábor készen áll ismét oltár elé állni

2016. május 06. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alaposan megváltozott a műsorvezetőből híradóssá avanzsált Gönczi élete.

hirdetés
Gönczi Gábor készen áll ismét oltár elé állni
Fotó: RTL Sajtóklub

Gönczi Gábor közel 20 év után a közelmúltban váltott csatornát, és lett a Tények műsorvezetője Marsi Anikó mellett, de nem ez az egyetlen újdonság az életében, ugyanis mint tavaly szeptemberben beszámoltunk róla: a boldogság is rátalált egy Ildikó nevű hölgy mellett.

A népszerű tévés és szakmabeli felesége, Tatár Csilla 2014 őszén jelentették be, hogy a továbbiakban külön utakon folytatják, és úgy tűnik, a válás a legjobb döntés volt, amit csak meghozhattak, hiszen azóta mindketten boldog párkapcsolatban élnek. Csilla egyébként tavaly év végén állt oltár elé, nem sokkal kisfia születése előtt, és ahogy említettük, Gábor is boldog, mi több: ismét készen áll a házasságra.

Szeretném boldoggá tenni azt a nőt, aki engem választott. Azt gondolom, hogy mi mindent megadunk egymásnak és ennek a kapcsolatnak, úgyhogy nem kérdés, hogy egy esküvővel koronázzuk meg. De erről még Ildikónak sem beszélek

– idézi a Blikk a híradós szavait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek