Starity

Figyelemfelkeltő kisfilmmel jelentkezett Jennifer Lopez

2016. május 06. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű színész-énekesnő már magával a dallal is megnyerte magának a hallgatóságot, a hozzá készült kisfilm pedig egyenesen tarolni fog.

hirdetés
Figyelemfelkeltő kisfilmmel jelentkezett Jennifer Lopez
Fotó: YouTube

Alig egy órája tette közzé Ain't Your Mama című visszatérő szerzeményéhez forgatott kisfilmjét Jennifer Lopez, mely már most is nagy népszerűségnek örvend a rajongók körében. A feminista dalszöveg mellé természetesen tematikában illő videoklip dukál, melynek képkockáin egészen az 50-es évekig kalauzolja vissza a nézőket, és mutatja be a nők evolúcióját, hogy hogyan fejlődtek háziasszonyokból független, önálló akarattal rendelkező, dolgozó nőkké, akik ma már a társadalom értékes tagjai.

Nem fogok egész nap főzni rád, nem vagyok az anyád. Nem fogok egész nap a mosással bajlódni, nem vagyok az anyád

– énekli a refrénben az énekesnő.

A dal egyébként Jen legújabb, immár kilencedik stúdióalbumán kap majd helyet, arról azonban egyelőre nincs információ, hogy mikor és milyen címmel kerül az üzletek polcaira a korong. Mindezek mellett J.Lo színésznői karrierjét sem hanyagolja el, nemrég ugyanis az NBC berendelte a főszereplésével készülő bűnügyi sorozat, a Shades of Blue folytatását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek