Starity

Megérkezett az első videó a kis Freddie Tomlinsonról

2016. május 09. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az anyák napi hétvége során Briana Jungwirth testközelből is megmutatta a szeme fényét.

hirdetés
Megérkezett az első videó a kis Freddie Tomlinsonról
Fotó: Instagram / Briana Ashley Jungwirth

Megszámolni is nehéz lenne, hány rosszindulatú kommenttel okoztak fájdalmat a Louis Tomlinson gyermekét kihordó Briana Jungwirth-nek, ám a fiatal kismama boldogsága ennek ellenére is határtalan, amit anyák napja alkalmából meg is ünnepelt.

Közel félmilliós rajongótábora legnagyobb örömére ugyanis végre testközelből is megmutatta a három hónapos Freddie Tomlinsont – ismét csak bebizonyítva, hogy a gyermek valóban létezik, és még szebb, mint a képeken.

Az elmúlt egy év életem legjobbja és legrosszabbja is volt egyben. Egy csodálatos ajándék képében áldás érkezett az életembe, egy gyönyörű kisfiú, akit kilenc hónapig hordtam a szívem alatt. Másrészről viszont ezrek zaklattak és vizsgálódtak, akik a médiának hittek, miszerint Freddie nem létezik. Az egészet undorítónak találtam. Újdonsült kismamaként csak élvezni szerettem volna az anyaságot, és megosztani veletek ezt a csodálatos időszakát az életemnek. Mindazoknak üzenem, akik azt gondolják, hogy ezt helyénvaló volt velem és a kisfiammal megcsinálni, hogy hatalmas tévedésben élnek. Mégis biztos vagyok abban, hogy ha mindezek rólatok hangzottak volna el, nem lett volna meg bennetek az erő, hogy visszaszorítsátok ezt, mint ahogy bennem megvolt. Erős leszek, kitartok, végeérhetetlenül szeretem a fiamat, és csak azért is kedves leszek mindazokhoz, akik nem érdemlik meg, még ha ez az utolsó dolog is, amihez kedvem volna. Boldog anyák napját kívánok önmagamnak. Büszke vagyok arra, hogy Freddie anyukája lehetek

– írta a közösségi oldalon Briana.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek