Starity

Schobert Norbi negyedik gyereket is szeretne Rubint Rékától

2016. május 09. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Edzések, fellépések és életmódelőadások ide vagy oda, Norbit az tenné a legboldogabbá, ha újabb csemetével bővülne a családjuk.

hirdetés
Schobert Norbi negyedik gyereket is szeretne Rubint Rékától
Fotó: Facebook / Norbi Update

Nem titok, hogy a Schobert házaspár szigorú napirend szerint éli az életét, ami mellett igen kevés idő jut a pihenésre, pláne most, hogy még a Nagy Duett című műsorban való fellépésük is teljes embert kíván, már ami a próbákat illeti. Réka saját elmondása szerint azt élvezi a legjobban, ha sűrűek a napjai, a pihenés kifejezetten fárasztja, ám még így sem foglalkoztatja a negyedik gyerek gondolata.

Olyan típusú ember vagyok, aki akkor érzi jól magát, ha túl van terhelve. Ha 24 órából 26-ot dolgozik. A pihenés kifejezetten fáraszt. Ha havonta akad egy szabadnapom, akkor kitakarítom a házat vagy átrendezem a gardróbokat. Minél nagyobb a nyomás, annál jobb

– nyilatkozta a Borsnak a fitneszedző, aki hétről hétre bejárja az országot, hogy minél több helyre eljuthasson, és átmozgathassa a rajongóit. És hogy hogyan tekint a jövőbe? Elárulta!

Egészséges vagyok és életvidám. Úgy tervezem, ha 65-75 éves leszek, még lekocogok hét kilométert naponta az unokáimmal, de Norbinak más terve van. Fűz, hogy Anyácska, szüljél még! Amikor a Nagy Duett stúdiójában meglátja Fésűs Nelli kislányát, azzal nyúz, hogy neki kell még egy kislány, egy Sárika. Azt válaszolom, hogy szültem már hármat, imádom őket, én már csak unokázom.

Fotó(k): Facebook / Rubint Réka oldala

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek