Starity

Ilyen nincs! Félresikerült randi után visszakérte a kávé árát a férfi

2016. május 09. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kétségtelen, hogy életünk egyik fő célja megtalálni azt a társat, aki mellett önmagunk lehetünk, akivel családot alapíthatunk, és aki mellett leélhetünk egy emberöltőt. Ahogy mondani szokták, a szerelem a legváratlanabb helyeken talál az emberre, ám azt már biztosan tudjuk, hogy ez a hely, nem a Tinder.

hirdetés
Ilyen nincs! Félresikerült randi után visszakérte a kávé árát a férfi
Fotó: Tinder Illustration

Lauren Crouch párkapcsolati és randizási tapasztalatairól vezet blogot, nem mindennapi történetére pedig felfigyelt a Marie Claire magazin is. Történt ugyanis, hogy a lány megismerkedett egy fiatalemberrel a Tinderen, meg is beszéltek egy találkát, az azonban messze nem úgy sült el, ahogy egy átlagos randi szokott.

A rövid beszélgetés során Lauren és lovagja a közeli megtróállomásra beszélte meg a találkozót, és bár a lány azt javasolta, hogy üljenek be egy bárba, a fiú egy Costa kávézó mellett tette le a voksát.

A randi mindössze 25 percig tartott, melynek végén a fiatalember udvariasnak szánt hangnemben megkérdezte Laurent, vacsorázott-e. Mivel a lány nemmel felelt, randipartnere meghívta, költse el nála a vacsoráját, ő már úgyis rendelt magának egy készételt.

Fotó: No Bad Dates Just Good Stories blog (screenshot)

Miután Lauren arra hivatkozva elutasította a meghívást, hogy nem is ismerik egymást, a fiatalember lelépett, később pedig üzenetet küldött a Tinderen, melyben újabb találkára hívta a lányt kihangsúlyozva, hogy főzne neki valamit. Az újbóli elutasító válasz után azonban begurult, és meglepő kéréssel állt elő.

Oké, ez így elég fair. Megtennéd, hogy visszafizeted a kávéd árát? Nem szeretem pazarolni a pénzemet. Inkább egy másik randin költeném el

– állt az üzenetben. Természetesen Laurent sem ejtették a fejére, így frappáns válasszal állt elő.

Szégyen, hogy egy nem a terveid szerint alakuló randit pazarlásnak nevezel. Mit szólnál hozzá, ha jótékonyságból adományoznék 3.50 fontot, hogy visszanyerd az udvariasságod? Akár még 5 fontra is megemelhetem, hogy fedezni tudd az utazási költségedet. Mit szólsz hozzá? Talán okosabban tenném, ha a Royal British Legionnek [jótékonysági szervezet – a szerk.] adományoznám, úgyis tegnap volt a fegyverszünet napja

– vágott vissza Lauren a fiúnak, aki legnagyobb meglepetésére elengedte a füle mellett a sértést, és válaszüzenetben elküldte a lánynak a számlaszámát, ahova az általa kért összeget várta.

A kék buborékok jelzik Lauren válaszait (Fotó: Tinder)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek