Starity

Megérkezett Eva Mendes és Ryan Gosling második kisbabája

2016. május 10. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szűk egy hónappal azután, hogy megtudtuk: ismét szülői örömök elé néz a sztárpár, már meg is érkezett a kicsi.

hirdetés

Köztudott, hogy Eva Mendes és Ryan Gosling a lehető legnagyobb titokban éli magánéletét, így jóformán az utolsók között értesülhetett a sajtó arról, hogy újabb taggal bővül a családjuk. Múlt hónapban számoltunk be arról, hogy a 42 éves színésznő ismét áldott állapotban van, alig két héttel később pedig világra is jött a kicsi.

A TMZ nemrég megkaparintotta az újszülött születési anyakönyvi kivonatát, amiből megtudhattuk, hogy ismét kislánya született a sztárpárnak, méghozzá április 29-én reggel 8 óra 3 perckor a santa monicai Providence St. John's Health Centerben. Szülei az Amada Lee Gosling nevet választották a babának, aki édesanyjával együtt jól van, és már el is hagyhatta a kórházat.

Érdekesség, hogy a színészpáros másfél éves kislányának, Esmeraldának a második neve Amada, valamint Eva is egy Amada nevű nőt alakított a 2007-ben megjelent Az éjszaka urai című filmben. A különleges, spanyol eredetű név által a színésznő tovább szerette volna örökíteni a családi hagyományt, maga a név pedig azt jelenti, hogy szeretett, csodált és kedves.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek