Starity

Beyoncé feldolgozta Prince slágerét

2016. május 11. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Formation névre keresztelt világkörüli turnéja dallasi állomásán adta elő az énekesnő kollégája iránti tisztelgése jeléül a The Beautiful Ones című szerzeményt.

hirdetés

Az egész világot letaglózta Prince halálának híre, aki mindössze 57 éves volt, amikor rábukkantak a holttestére otthonában, április végén. Azóta számtalan híresség fejezte ki részvétét az elhunyt sztár iránt – legutóbb épp Beyoncé, aki hétfői fellépésén emlékezett meg az ikonikus zenészről.

Érdekesség, hogy Beyoncé és Prince jó barátságot ápoltak egymással, ugyanis 2004-ben együtt álltak színpadra a Grammy-díjátadó gála keretein belül, ahol közösen adták elő a Pruple Rain és a Crazy in Love című szerzeményeket.

2011-ben Bey ismét egy Prince-dallal, nevezetesen a fent is említett The Beautiful Onesszal örvendeztette meg rajongóit a Glastonbury fesztiválon, ahol a repertoárjába belekerült a Kings of Leon Sex on Fire-ja is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek