Starity

Káprázatos átváltozás: testsúlya felét adta le ez a lány

2016. május 11. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyakran hallani történeteket arról, hogy a lányokat arra ösztönzi a párjuk, hogy adjanak le néhány felesleges kilót. A 28 éves Christina Carterrel épp az ellenkezője történt: barátja azt szerette volna, ha minél kövérebb lesz, ezáltal pedig nem kell senkinek.

hirdetés

Christina alatt 124 kilót mutatott a mérleg, amikor megelégelte a tükörben látottakat, és elhatározta: életmódot vált. A lány első körben gyomorszűkítő műtétnek szerette volna alávetni magát, de amikor szóba hozta párja előtt a dolgot, a férfi ahelyett, hogy támogatta volna, kifogásokat keresett a számára, hogy miért nem lesz sikeres a fogyása. 

Túlsúlya miatt az orvosok azt javasolták a lánynak, hogy adjon le pár kilót, addig nem végezhetik el a műtétet, így Christina diétába kezdett. A leolvadó kilók láttán párja egyre agresszívebb lett vele, így elhatározta, hogy véget vet a kapcsolatnak, és csak azért is véghez viszi a tervét.

Christina végül alávetette magát a műtétnek, melynek következtében nem kevesebb, mint 23 kilót fogyott, így végre sportolni is kedve támadt, aminek köszönhetően további 45 kilótól szabadult meg – ezáltal pedig az önbizalma is megnőtt.

Christina története a napokban járta be a világsajtót, és saját bevallása szerint nem mindennapi átváltozásával arra szeretné biztatni a sorstársait, hogy sosem késő új életet kezdeni, és kitörni a zsírbörtönből egy egészségesebb, teljesebb élet reményében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek