Starity

Jeremy Renner hajléktalannak nézte Mark Hamillt

2016. május 14. 07:07   |   Szerző: LJolt

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Renner Jimmy Fallon műsorában, a The Tonight Show-ban megdöbbentő sztorit árult el az Amerika Kapitány: Polgárháború brit filmpremierjén történtekkel kapcsolatban.

hirdetés

A Marvel-moziuniverzum Sólyomszeme, Jeremy Renner épp rajongóinak osztogatott autogramot a Westfield bevásárlóközpontnál, amikor a 64 éves Star Wars-ikon, a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill váratlanul felbukkant.

Több ezer ember volt jelen. Aláírásokat osztogattunk, és amikor megfordultam, megláttam ezt a fickót a szakállal, és azt hittem, hogy egy hajléktalan. Azt kérdeztem magamtól: mit keres ez az ember itt? Két perccel később a backstage-be mentünk, és rájöttem, hogy Mark Hamill volt az, csak ezzel az óriási szakállal

– nyilatkozta a színész Jimmy Fallonnak.

Azt sem félt elárulni a nyilvánosságnak, hogy fiatal korában valóságos Star Wars-megszállott volt, sőt, még egy Luke Skywalkeres alsónadrágot is birtokolt. A Mark Hamillel való találkozás azonban mégsem őt érintette a legmegrázóbban: elmondása szerint színésztársa, Elizabeth Olsen elsírta magát a sci-fi-ikon jelenlétében.

Balról jobbra: Mark Hamill, Elizabeth Olsen és Jeremy Renner

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek