Starity

Jack Black főszerepet kapott a Jumanjiban

2016. május 12. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre nagyobb a nyüzsgés az új Jumanji-film körül, mely előreláthatóan jövő nyáron kerül a mozikba.

hirdetés

Április végén számoltunk be arról, hogy remake készül az 1995-ben debütált kultfilmből, a Robin Williams főszereplésével készült Jumanjiból. Mint kiderült, a rendezői székbe Jake Kasdan ült, a produceri feladatokat pedig Matt Tolmach látja majd el Dwayne Johnsonnal karöltve. Utóbbi arról is lerántotta a leplet, hogy az új film korszerű köntösbe bújtatva ábrázolja majd a történetet, melyben az eredeti háromtól eltérően öt főszereplőt követhetünk nyomon.

A történet maga Chris Van Allsburg 1981-ben megjelent, azonos című regényén alapszik, miszerint egy testvérpár rátalál egy régi társasjátékba, mely a dobókocka eldobásával életre kel, feladatuk pedig egy korábbi játékos kiszabadítása lesz – ezt nehezíti az is, hogy nekik sem árt ép bőrrel megúszni a kalandot, ami korántsem könnyű vállalkozás.

Dwayne Johnson nemrég az Instagramon fedte fel, hogy az egyik főszerepet nem kisebb személy, mint Jack Black kapta, valamint Kevin Hart feltűnésére is számíthatnak majd a filmrajongók. Mint említettük, jövőre kerül a mozikba a történet, a forgatási munkálatok pedig ősszel kezdődnek meg. 

 

therock (@therock) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek