Starity

Adrian Grenier kapja idén a Paul Walker Ocean Leadership-díjat

2016. május 14. 05:05   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Paul Walker tiszteletére létrehozott díjat az Óceánok Világnapján adják át.

hirdetés
Adrian Grenier kapja idén a Paul Walker Ocean Leadership-díjat

A 2013-ban elhunyt Paul Walker tiszteletére alapított díjat a Monterey Bay Aquarium hozta létre 2014-ben, mellyel a jótékony filmsztár által hátrahagyott örökséget szeretnék továbbvinni. A néhai filmsztár rengeteg energiát fektetett környezetünk megőrzésébe, különös gondot fordítva az óceánok élővilágának megvédésére. Az általa támogatott Love the Ocean kampánnyal azért küzdöttek, hogy védetté nyílváníttassák az óceánok még érintetlen területeit, a National Geographic cápakutató expedícióján való résztvételével pedig az volt a célja, hogy az emberekkel jobban megismertesse a tengerek egyik legfélelmetesebb ragadozóját, és eloszlassa a róluk köztudatban lévő tévhiteket.

Az elismerést immár harmadik alkalommal adják át, és a megtiszteltetés idén a Törtetők sztárját, Adrian Greniert illeti.

Osztom Paul kíváncsiságát az óceánok rejtélyei iránt, és az új felfedezések lehetőségét is, melyek az életet gazdagítják, és a jövő generációit inspirálják. Osztom továbbá Paul szenvedélyét az óceánok egészségének megőrzése iránt, és azt a felismerést, hogy még mindig van lehetőségünk a tengeri környezet valódi, és tartós megváltoztatására

– nyilatkozta Adrian.

A díj az Óceánok Világnapját megünneplő rendezvénysorozaton kerül átadásra a Monterey Bay Aqariumban június 4-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek