Starity

Manu Gavassi Magyarországon van

2016. május 14. 06:06   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brazília nagy kedvence, Manu Gavassi jelenleg Magyarországon tartózkodik! A népszerű énekesnőnek saját bevallása szerint nagyon tetszik Budapest.

hirdetés

Bár Magyarországon még korántsem ismerik olyan jól Brazília egyik legnagyobb sztárját, a feltűnő jelenség mellett azonban mégsem könnyű elmenni Budapest utcáin. Manu ugyan nem árulta el, hogy milyen okból érkezett a fővárosunkba, ám közösségi oldalai tanúbizonysága szerint remekül érzi magát hazánkban.

Fotó: Facebook / Manu Gavassi

A fent látható képhez az Estou apaixonada kifejezést fűzte a Facebookon, amely szabad fordításban annyit tesz: Szerelmes vagyok! Az énekesnő tehát nem titkoltan beleszeretett Budapestbe, amely nem is csoda, hiszen már több világsztár is magasztaló szavakkal dicsérte fővárosunkat. 

Az énekesnő egyébként jelenleg Vício című középlemezének dalaival képráztatja el közönségét, melynek címadó dalához forgatott kisfilmje április 6-én debütált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek