Starity

Elfogadhatatlan viselkedése miatt dobták ki egy étteremből a rebellis színésznőt

2016. május 16. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Orange Is the New Blackben és az új Tripla X-ben is szereplő színésznővel egy New Orleans-i étteremben szaladt el az a bizonyos ló.

hirdetés
Elfogadhatatlan viselkedése miatt dobták ki egy étteremből a rebellis színésznőt

És hogy kiről is van szó? Ruby Rose-ról. A színésznő ugyanis pénteken a Rebellion Bar & Urban Kitchen nevű étkezdében kívánta elfogyasztani a vacsoráját, ám a hosszú várakozást megunva, az étel kivitelekor megdobálta a pincért, aki azonnal jelentette az esetet a felettesének.

Az asszisztensem, a turnémenedzserem és én a fellépésem előtt érkeztünk New Orleansbe, hogy beüljünk vacsorázni. Hatvan percet vártunk a sült krumplira és további kilencvenet a főételre, ami aztán meg sem érkezett. Amikor rákérdeztem, a pincér szeszes itallal kínált minket, én pedig a józanságomra hivatkozva elutasítottam azt

– magyarázta a Facebookon színésznő, majd így folytatta:

Ezt követően nagyon durva és vulgáris szavakkal illetett minket. Amikor valaki megállás nélkül méltatlan viccet csinál a józanságomból – amin egyébként keményen dolgozom –, nagyon nehéz nem kifakadni, így megdobtam őt egy krumplival. Amikor szedelőzködni kezdtünk, visszajött az asztalunkhoz, és továbbra is szapult minket, én pedig elkezdtem további krumplikkal dobálni őt.

Az esettel kapcsolatban az étterem tulajdonosa, Seung Hong a NOLA.com-nak nyilatkozott, miszerint korábban soha nem volt példa ilyen faragatlan viselkedésre, és Ruby volt az első vendég, akit ki kellett tessékelni a helyről.

Minden nap tanulok valamit azzal kapcsolatban, hogyan kezeljem a kulturális és társadalmi tudatlanságot. Mélyen sajnálom a sült krumplis esetet és azt, ahogyan viselkedtem. Talán legközelebb nem dobálózok krumplival, ha a pincér sem csinál viccet a józanságomból. Öt évig dolgoztam a vendéglátásban, így nagy szeretettel, tisztelettel és csodálattal tekintek az ebben az ágazatban dolgozókra és a kemény munkájukra

– kért bocsánatot a viselkedéséért a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek