Starity

Ilyen cuki volt gyerekként Tom Hiddleston

2016. május 17. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lokit életre keltő színész egy komoly üzenet keretein belül osztotta megy gyerekkori fotóját.

hirdetés

Tom Hiddleston mindig is szívügyének tekintette a juótékonykodást – erről tanúskodik legutóbbi megmozdulása is. A színész egy sokakat érintő, komoly üzenet keretein belül engedett bepillantást gyerekkorába, és megosztotta követőivel kedvenc gyerekkori felvételét. A kép négyéves korában készült.

Ilyen volt Tom Hiddleston négyévesen (Fotó: Twitter / Tom Hiddleston)

Ami pedig magát az üzenetet illeti, Tom ezzel a UNICEF azon kampányát támogatja, mely a krízisek és konfliktushelyzetekben is az iskola és az oktatás fontosságára hívja fel a figyelmet, akárcsak Yaroslav és Nastya, akiket a probléma személyesen is érintett a 2014-es kelet-ukrajnai konfliktusok kapcsán.

Az iskola sokkal több, mint egy épület, ahogy azt mindannyian tudjuk. Ez az a hely, ahol a barátaiddal találkozol. A tanítód, a védelmeződ, a stabilitás és a remény. A hely, ahol rájössz, ki vagy és ki akarsz lenni. A Yaroslavhoz és Nastyához hasonló gyerekek számára pedig az iskola ugyanolyan létfontosságú, mint az étel vagy a gyógyszerek

– magyarázta Tom.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek