Starity

Újra az exével randizik Hilary Duff?

2016. május 17. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, mégis van remény Hilary Duff és Mike Comrie számára, ugyanis az egykori szerelmeseket félreérthetetlen helyzetben kapták lencsevégre a paparazzók.

hirdetés

Hilary Duff és Mike Comrie közel négyévnyi házasság után 2014 januárjában adta be a válókeresetet, frigyük felbontását pedig idén januárban mondták ki. A színész-énekesnő és jégkorongozó férje a szakítás óta eltelt években is jó barátságot ápolt egymással, és a mai napig sok időt töltenek kisfiukkal, Lucával harmasban.

Vasárnap például Beverly Hillsben múlatták az időt, ám amikor a távozásra került a sor, Mike gyengéd csókkal búcsúzott volt feleségétől, amit a szemfüles lesifotósok meg is örökítettek. A képért kattints ide!

Nem ez volt egyébként az első alkalom idén, hogy lencsevégre kapták az egykori szerelmeseket, ugyanis nem sokkal válásuk kimondása után családi vakációra indultak Mauira, márciusban pedig együtt ünnepelték Luca születésnapját Hilary édesanyjáéknál.

Mike-kal nagyon jó barátok vagyunk, sokat nevetünk. Nagyon jó a köztünk lévő kommunikáció, és mindketten őrzünk egy olyan közös képet, amelyiken csak mi vagyunk, Luca nélkül. Mike csodálatos, klasszul megvagyunk, jól kijövünk egymással. Van egy fantasztikus közös gyerekünk, akit mindketten nagyon imádunk

– nyilatkozta Hilary egy idei interjújában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek