Starity

Avril Lavigne megvédte a Nickelbacket

2016. május 17. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan Avril Lavigne és a Nickelback frontembere, Chad Kroeger már nem alkotnak egy párt, ám az énekesnő nem tudott elmenni szó nélkül az együttest pocskondiázó szavak mellett.

hirdetés

Tavaly szeptemberben számoltunk be arról, hogy két évnyi házasság után a válás mellett döntött Avril Lavigne és Chad Kroeger. A sztárpár a lehető legnagyobb békességben vált el, és továbbra is barátok maradtak. Az azóta eltelt hónapokban több ízben is lencsevégre kapták őket, valamint az egyik elő-Grammy-partin is együtt jelentek meg márciusban, így felröppent a pletyka miszerint újra egy párt alkotnak.

Ugyan a két énekes nem gondolta meg magát, de kapcsolatuk továbbra is szoros, így barátokként mindenben támogatják egymást. Avril pedig épp a minap elégelte meg, hogy a rossz nyelvek állandóan savazzák exe együttesét. Az egész botrányt az E! News írása robbantotta ki, melyben az egyik újságíró úgy foglamzaott, hogy egyetlen ember van, akit az emberek a Nickelbacknél is jobban utálnak, ez pedig nem más, mint a republikánus párt jelöltségéért az elnökválasztáson indult Donald Trump.

Hé, @ENews és mindenki, aki ilyen cikkeket ír... nőjetek fel! Ez hihetetlenül durva

– kezdte véleménye kifejtését a 31 éves szőkeség a Twitteren, majd így folytatta:

A Nickelback az elmúlt két évtized egyik legtöbb eladott példányszámot produkáló rockzenekara, akik több mint 50 millió lemezt adtak el világszerte... 17 listaelső dalt tudhatnak a magukénak!!! Ez igazán epikus teljesítmény!!! A Nickelbacket világszerte milliók csodálják, én is láttam már teltházas műsorukat! Ami elég, az elég!!! Nem élhettek pozitív életet negatívan gondolkodó aggyal a fejetekben.

A rosszindulatú beszólásokra eddig nem reagált zenekar egyébként hamarosan hazánkban is tiszteletét teszi: szeptember 16-án érkeznek a srácok Budapestre, hogy egy felejthetetlen fellépéssel örvendeztessék meg a hazai rockrajongókat a Budapest Sportarénában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek